Wednesday, December 23, 2009

CoNFeRencE-->GaTHeR!NG??

salam..=)

huhu..jam sudah menunjukkan pukul 3.10am tp aku still xtdo2 lg..ape la nak jadi nih..mane xnyee tadi cf ngan dak2 grOup pasal gath besar-besaran2..nak tergelak golek golek aku sorang2..cf nih mmg xjangka pon nak adekan mlm ni coz cf sbnarnye xmas n!h Jam 10.30 mlm..camne terhasilnye cf xd jangka nih bile aku tgh ym ngan nanie..then cite pasal gath yg nanie pegi mase kat melake baru nihh..waa gath tuh mmg aku jeles gilerr gilerr ar, sheikh blnja dorang men bowling..waaa bestt tuhh coz aku xpenah men bowling..haha..agaknye kalo men naty seme bola boling tuh asek masuk longkang je kan?..tp kalo xcbe cmner nak taw kan??hehe..ehhh aku nak cite bowling ke cite pasal gath besar besaran nih??huhu=)

oke2 berbalik pada cite td..mase aku maseh ym ngan nanie tetibe nanie ckp ar yg kte slalu wat gath jumpe sorang dua tiga empat lima enam ++ org jer..so pekata kita wat gath besar2an n kali nih kena menginap..nanie pon stuju aku pon stuju so berangan laa aku ngan nanie 2 org..aku ckp kat nanie nak wat kat p@nt@!..smua nyee nanie stuju coz dye terlalu xcited..hoho
Di pendekkan cite d sebabkan penaip mls menaip,aku pon wat cf xrasmi pd pukul (lupaa???)..mase tu yg ade dila aku and nanie..so kteorg gtaw laa kat dila nak wat gath besar besaran dilaa pon setuju gakk..aku ckp nak wat kat p@nt@! dye kate okess je leh coz naty leh wat BBQ skali..cite pnya cite gelak pnya gelak masuk sheikh,aredya,n tikah..(xtaw urutan sape masuk dlu)..pastu kteorg gtaw la nak wat gath tu kat pantai...eh lpe plak aku sebelum dorang b3 masuk kite org ade cadangkan nak wat kat kelantan coz dak grOup ramai duk klntan..n kalo jadi nak wat bulan 5 next year coz ramai yg cuti..(raseeenyee)
then melalut ar kteorg berenam..sheikh nak wat kat hut@n kate nyee,pastu l@t@..aredya plak kat a!r terjun aku plak kat p@nt@! then abis seme melalut..tapi naseb bek sempat diselamatkan kalo x jawabnyee xbercerite ttg gath nih..huhu~
kalo lah gath nih jadi,t!kah janji akan sponsor a!s-kr!m tuk kita!!!dgr tuu seme!..haha..so arap2 jadilaa ekk..bkn ape plan awl2, mane la taw naty korang leh gtaw parents masing2 awl2..n aku pon xtaw laa sama ada menda ni akn terjadi atau x..arap2 jadilaahhh cz nak jumpa korang ramai2!!!huhu

k laa pjg plak aku bercerite mlm nih..coz terlalu boring that why aku post entry bru nih..pape pon dak GROUP 1991- Jumaat nih de cf kol 10.30...arap2 aku bleh on9 n arap ramai yg x bute..ahaks!
okesss stakat nih dahulu..

salam~~smileeeee alwayssss~~~

2 comments:

DiLa said...

hoyeah!
bbq tepi pantai sambil snap pic!
giler aku da rase pntai 2 akan dikonker oleh kite sume dgn jayanya!hahaha

insyaAllah jadi..amin..=)

LaDy-Of-EaRtH said...

dila:
hahaha!!
ko dh stat mbayangkan dh..waaa!!
xpee ar bia pantai tu havoc ckit ngan geng2 kte jek..hoho!!

amin~~
arap2 impian kte jd kenyataan=)

Wednesday, December 23, 2009

CoNFeRencE-->GaTHeR!NG??

salam..=)

huhu..jam sudah menunjukkan pukul 3.10am tp aku still xtdo2 lg..ape la nak jadi nih..mane xnyee tadi cf ngan dak2 grOup pasal gath besar-besaran2..nak tergelak golek golek aku sorang2..cf nih mmg xjangka pon nak adekan mlm ni coz cf sbnarnye xmas n!h Jam 10.30 mlm..camne terhasilnye cf xd jangka nih bile aku tgh ym ngan nanie..then cite pasal gath yg nanie pegi mase kat melake baru nihh..waa gath tuh mmg aku jeles gilerr gilerr ar, sheikh blnja dorang men bowling..waaa bestt tuhh coz aku xpenah men bowling..haha..agaknye kalo men naty seme bola boling tuh asek masuk longkang je kan?..tp kalo xcbe cmner nak taw kan??hehe..ehhh aku nak cite bowling ke cite pasal gath besar besaran nih??huhu=)

oke2 berbalik pada cite td..mase aku maseh ym ngan nanie tetibe nanie ckp ar yg kte slalu wat gath jumpe sorang dua tiga empat lima enam ++ org jer..so pekata kita wat gath besar2an n kali nih kena menginap..nanie pon stuju aku pon stuju so berangan laa aku ngan nanie 2 org..aku ckp kat nanie nak wat kat p@nt@!..smua nyee nanie stuju coz dye terlalu xcited..hoho
Di pendekkan cite d sebabkan penaip mls menaip,aku pon wat cf xrasmi pd pukul (lupaa???)..mase tu yg ade dila aku and nanie..so kteorg gtaw laa kat dila nak wat gath besar besaran dilaa pon setuju gakk..aku ckp nak wat kat p@nt@! dye kate okess je leh coz naty leh wat BBQ skali..cite pnya cite gelak pnya gelak masuk sheikh,aredya,n tikah..(xtaw urutan sape masuk dlu)..pastu kteorg gtaw la nak wat gath tu kat pantai...eh lpe plak aku sebelum dorang b3 masuk kite org ade cadangkan nak wat kat kelantan coz dak grOup ramai duk klntan..n kalo jadi nak wat bulan 5 next year coz ramai yg cuti..(raseeenyee)
then melalut ar kteorg berenam..sheikh nak wat kat hut@n kate nyee,pastu l@t@..aredya plak kat a!r terjun aku plak kat p@nt@! then abis seme melalut..tapi naseb bek sempat diselamatkan kalo x jawabnyee xbercerite ttg gath nih..huhu~
kalo lah gath nih jadi,t!kah janji akan sponsor a!s-kr!m tuk kita!!!dgr tuu seme!..haha..so arap2 jadilaa ekk..bkn ape plan awl2, mane la taw naty korang leh gtaw parents masing2 awl2..n aku pon xtaw laa sama ada menda ni akn terjadi atau x..arap2 jadilaahhh cz nak jumpa korang ramai2!!!huhu

k laa pjg plak aku bercerite mlm nih..coz terlalu boring that why aku post entry bru nih..pape pon dak GROUP 1991- Jumaat nih de cf kol 10.30...arap2 aku bleh on9 n arap ramai yg x bute..ahaks!
okesss stakat nih dahulu..

salam~~smileeeee alwayssss~~~

2 mEmUji:

DiLa said...

hoyeah!
bbq tepi pantai sambil snap pic!
giler aku da rase pntai 2 akan dikonker oleh kite sume dgn jayanya!hahaha

insyaAllah jadi..amin..=)

LaDy-Of-EaRtH said...

dila:
hahaha!!
ko dh stat mbayangkan dh..waaa!!
xpee ar bia pantai tu havoc ckit ngan geng2 kte jek..hoho!!

amin~~
arap2 impian kte jd kenyataan=)

 
Copyright 2010 Pabila Jari Menari. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase