Thursday, December 24, 2009

POSTLAJU???laju sgt ke??

Salam to all bloggers~
arap2 semuanya sihat di sampingan keluarga masing2..hakhak~~

apesal entry kali nih tajuknye postlaju??aku ade wat penghantaran brg ke??kalo ade bila masa??ke ade org anta sesuatu kat aku guna postlaju??xpenah2 lg aku terime..haaaa!!tapi kali nih mmg!mmg betul ade org anta sesuatu kat aku guna postlaju plak tuh..xtaw ar si pengirim anta bile n yang pasti perkhidmatan postlaju nih tak la laju mane pon sbnarnye..ekeke(arap xde yg saman ak naty..ak gurau je)
arini aku telah menerima 1 bungkusan yg d hantar melalui prkhidmatan nih..org first yg perasan ade postlaju dtg umah aku ialah abah aku..so abah aku pon sign la sbg pengesahan..aku mase tu dalam bilik tgh baring smbil baca novel..hehe..then aku dgr abh aku cam sbut nama aku jek..pelagi aku pon keluar dr bilik tnya abah aku nape?then abah aku kate aku ade terime bungkusan dr seseorang..tetibe aku jd cuak,laki ke pompuan nih..??bile aku amik bungkusan tu dari tangan ayh aku..tetibe aku tergelak besar..hahahahahahaha!!!(korang gelak ar gak)...nak tgk cmner bungkusan tuh..lihat bwh~~

skali tgk macam bungkusan mende xelok je..kui3~

hahaha..tulah bungkusannye...tetibe aku jd penasaran nak taw apelah isi kat dalam nih..dengan gelojohnyee ehh silapp dengan cermatnyee aku bukak bungkusan tu perlahan2..then bile aku bkk keluar laa kotak yg kiut miut nih~~dew reben lgg tuuh~~

sape laa yg watkan reben tu yerp

then aku igtkan bila dah buka bungkusan tuh aku dah dpt tgk ape yg di hantar..upenyee kena bukak lg..aku pun bukak laa and hasillnyeeee.......waaaaa!!kuar laa keychain lolipop yg kiut miut..de kaler merah,kuning ngan ungu..aku pon tgelak lg kat pengirim tu..hahaha!!tapi dalam aku gelak aku terharuu dye sanggup kasi aku hadiah nih sempena besdey aku...mesti korang nak taw sape??haha...kalo nak taw sape silakan baca lg..hehehe~~

tersembul kluar natang nih ble aku bukak..huhu

smbil2 aku tgh tgk keychain lolipop tuh, aku perasan de kad dlm kotak tu..so aku pon amik then baca..haha...terharuu gilerr!!!
agak2 sape ek?ahaks!

lepas dh puas hati menelek hadiah dr si pengirim tuh aku pon bungkus la leklok...mesti korang dah taw sape kan..kan.??atau korang tak taw and korang nak taw sape kasi??hahaha...budak GROUP 1991 yg kasi kat aku..???cube teka sape???hahaha...sbnarnyeeee c!k s!T! YoHaNa AkMaL a.k.a c!k sL!fEr kasi!!!waaaaaa!!....sl!fer kalo ko baca blog aku makaceh byk2..terharu gileee aku ko taw!..gado2 ngan ko pon aku taw hati ko baek..ekekek..aku igt ko dh lupe besdey aku coz ko xwish pon..upenyee ko nak suprisekan aku..waaa nak jumpa ko!!hehehe~~btw,thanks a lotssss!!!muahhhhh!!http://emo.huhiho.com

oke dlu stakat nih..korang pon dh taw sape yang kasi kat aku kan..dis year aku terime 2 hadiah besdey dr dak grOup..terharu + xsngka gilerr gilerr!!thanks again korang especially to yO n yana=)

3 comments:

DiLa said...

lady..
wah dpt adiah dr cik siper..

sori ar weh..
xde hadiah dr aku utk ko..huhu

mAdy_mArdHiAh said...

wahh...aku pon dpt gak dlu...
dari yo ngan ari...
hehe^^
d0rng sgt3 la baek...
hihi^^ c0mey lak tu adiah d0rng kasi... :)

LaDy-Of-EaRtH said...

dila : yup siper kasi..hehe
xpelah..aku xkesah pon..
wish sudah memadai..ahaks!

mady : wahaha..yeke??best3..
yup mmg btol dorang mmg bek..
nampak je giler2 tp hati baek..hehe

Thursday, December 24, 2009

POSTLAJU???laju sgt ke??

Salam to all bloggers~
arap2 semuanya sihat di sampingan keluarga masing2..hakhak~~

apesal entry kali nih tajuknye postlaju??aku ade wat penghantaran brg ke??kalo ade bila masa??ke ade org anta sesuatu kat aku guna postlaju??xpenah2 lg aku terime..haaaa!!tapi kali nih mmg!mmg betul ade org anta sesuatu kat aku guna postlaju plak tuh..xtaw ar si pengirim anta bile n yang pasti perkhidmatan postlaju nih tak la laju mane pon sbnarnye..ekeke(arap xde yg saman ak naty..ak gurau je)
arini aku telah menerima 1 bungkusan yg d hantar melalui prkhidmatan nih..org first yg perasan ade postlaju dtg umah aku ialah abah aku..so abah aku pon sign la sbg pengesahan..aku mase tu dalam bilik tgh baring smbil baca novel..hehe..then aku dgr abh aku cam sbut nama aku jek..pelagi aku pon keluar dr bilik tnya abah aku nape?then abah aku kate aku ade terime bungkusan dr seseorang..tetibe aku jd cuak,laki ke pompuan nih..??bile aku amik bungkusan tu dari tangan ayh aku..tetibe aku tergelak besar..hahahahahahaha!!!(korang gelak ar gak)...nak tgk cmner bungkusan tuh..lihat bwh~~

skali tgk macam bungkusan mende xelok je..kui3~

hahaha..tulah bungkusannye...tetibe aku jd penasaran nak taw apelah isi kat dalam nih..dengan gelojohnyee ehh silapp dengan cermatnyee aku bukak bungkusan tu perlahan2..then bile aku bkk keluar laa kotak yg kiut miut nih~~dew reben lgg tuuh~~

sape laa yg watkan reben tu yerp

then aku igtkan bila dah buka bungkusan tuh aku dah dpt tgk ape yg di hantar..upenyee kena bukak lg..aku pun bukak laa and hasillnyeeee.......waaaaa!!kuar laa keychain lolipop yg kiut miut..de kaler merah,kuning ngan ungu..aku pon tgelak lg kat pengirim tu..hahaha!!tapi dalam aku gelak aku terharuu dye sanggup kasi aku hadiah nih sempena besdey aku...mesti korang nak taw sape??haha...kalo nak taw sape silakan baca lg..hehehe~~

tersembul kluar natang nih ble aku bukak..huhu

smbil2 aku tgh tgk keychain lolipop tuh, aku perasan de kad dlm kotak tu..so aku pon amik then baca..haha...terharuu gilerr!!!
agak2 sape ek?ahaks!

lepas dh puas hati menelek hadiah dr si pengirim tuh aku pon bungkus la leklok...mesti korang dah taw sape kan..kan.??atau korang tak taw and korang nak taw sape kasi??hahaha...budak GROUP 1991 yg kasi kat aku..???cube teka sape???hahaha...sbnarnyeeee c!k s!T! YoHaNa AkMaL a.k.a c!k sL!fEr kasi!!!waaaaaa!!....sl!fer kalo ko baca blog aku makaceh byk2..terharu gileee aku ko taw!..gado2 ngan ko pon aku taw hati ko baek..ekekek..aku igt ko dh lupe besdey aku coz ko xwish pon..upenyee ko nak suprisekan aku..waaa nak jumpa ko!!hehehe~~btw,thanks a lotssss!!!muahhhhh!!http://emo.huhiho.com

oke dlu stakat nih..korang pon dh taw sape yang kasi kat aku kan..dis year aku terime 2 hadiah besdey dr dak grOup..terharu + xsngka gilerr gilerr!!thanks again korang especially to yO n yana=)

3 mEmUji:

DiLa said...

lady..
wah dpt adiah dr cik siper..

sori ar weh..
xde hadiah dr aku utk ko..huhu

mAdy_mArdHiAh said...

wahh...aku pon dpt gak dlu...
dari yo ngan ari...
hehe^^
d0rng sgt3 la baek...
hihi^^ c0mey lak tu adiah d0rng kasi... :)

LaDy-Of-EaRtH said...

dila : yup siper kasi..hehe
xpelah..aku xkesah pon..
wish sudah memadai..ahaks!

mady : wahaha..yeke??best3..
yup mmg btol dorang mmg bek..
nampak je giler2 tp hati baek..hehe

 
Copyright 2010 Pabila Jari Menari. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase